Söndag !!

Oj så trött jag känner mig efter helgens pass, det har inte varit så mycket folk men det är dock ändå så mycket att göra. När jag väl sätter ut alla tentakler så ser jag hur mycket det verkligen behövs beställas så jag har ägnat 12 timmar till att göra beställningar så nu banne mig blir butiken full och lite till 😉 det är så kul när varenda hörn är fullt och sen att det kommer en massa nyheter, eller dom kom redan förra veckan och några har redan tagit slut. Det är jätte roligt när det är lite mera folk i farten för dagarna går fort, och ändå har vi haft lugnt om man jämför med teamet som jobbade när jag och Mia var på semester.

Tiden går fort, jag har redan jobbat en vecka. Tyckte de var igår jag skrev att semestern är slut 🙂 nå det är bra att tiden går fort för det är bara 189 dagar kvar tills vi åker 3 veckor till Thailand 🙂 det ska bli riktigt skönt 🙂 tyckte att Februari var en perfekt månad att åka i. Inte för varmt bara 28-30 och rätt lite turister … i alla fall där vi var förra året och vi åker ju till samma ställen igen. Kata. Gillade det skarpt. Det enda vi byter är hotellet, från Ibis som var jättebra men vi vill komma närmare stranden så nästa år blev det Kata beach Resort. Vet vilket det är eftersom vi promenerade förbi det varje dag så det känns tryggt, man behöver inte fundera vart man ska bo och hur kommer det att se ut o.s.v.
Här ska vi bo under 3 veckor 🙂 känns underbart.

http://www.fritidsresor.se/resa/Thailand/Phuket/Kata-Beach/Phuket-Kata-Resort/bild-och-film/?season=vinter-13-14#travel-image-gallery-top

Nu ska jag ta en kopp kaffe och vänta på att bastun ska bli klar 🙂 ha en trevlig Söndag kväll alla.

bigsmilie24_44073352

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s