V75

Jag brukar haka på när Jeppe spelar på V75 ibland och i onsdags var en sån dag och satan i gatan, första gången under hela mitt liv som jag blev irriterad på riktigt, brukar annars skratta och säga att man vinner aldrig ändå men när man var så nära som i onsdags så vart det ju liksom spännande för att sen blir irriterad 🙂 vi hade alla rätt fram till sista loppet och oddsen var skyhöga redan då så man visste ju att 6 rätt ger en liten slant men 7 rätt är 7 rätt och allt såg bra ut tills dom sista 500 metrarna, då kommer de en hästjävul spurtandes på ena sidan och in i det sista så trodde jag att ”vår” häst skulle klara de och att vi faktiskt vunnit 7 rätt och jag såg dom där 100.000 kronorna på kontot men när det är 3 meter kvar till målsnöret så hade den andra hästen typ mulen före i mål .. SÅ IRRITERAD MAN BLEV 🙂 men det har gått över nu. Det var lite spännande men ett litet snörpligt slut. Men skulle det vara lätt så skulle alla vara miljonärer 🙂 och hur kul hade det varit på en skala.

526479_10151767533036730_1702101823_nNu har vi sparat vinst pengarna på spel kontot så nu behöver man inte lägga ut nåt på länge, vinst är vinst och nytt försök säkert redan i morgon Lördag. Och snart kan man börja spela på Allsvenskans matcher, oxå roligt 🙂 allt som är billigt att spela är kul, lägger aldrig mer än en 50 lapp på något spel 🙂 är för snål för det men om man aldrig spelar kan man ju aldrig vinna heller men det får inte bli för mycket eller för dyrt. Bara en kul grej.

Ha en trevlig helg alla. Själv jobbar jag hela långa helgen, har öppning och stängning så jag är där först och kommer ut sist.

bigsmilie24_44073352

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s