Fredag och halvdag :-)

Det gjorde inte alls ont att ha en halvdag idag 🙂 känns som att man inte har varit ledig mycket och jag är nog inte ännu van att jobba heltid och sena kvällar så ingenting blir som gjort här hemma, har dåligt samvete över mina djur typ varje gång jag jobbar kväll och kommer hem sent eller mitt i natten. Månne det någonsin kommer att gå över. Kan åtminstone erkänna att jag kan sakna mina 15.00 dagar från DM 🙂 sånt lyx existerar inge mera 😉 men det är klart att man hinner mer med sina djur och med sitt hem när man slutar 15 istället för 22 🙂 logiskt ju 🙂 men åt andra sidan är jag inte ledig mycket eftersom jag ena veckan jobbar 5 dagar som vanligt folk men sen jobbar jag 6 dagar den andra veckan så då är jag bara ledig 1 dag på 12 dagar, kanske är det de som gör att de känns som att man är väldigt lite ledig ? 1 ledig dag på 12 kanske man inte ska jobba i all evighet 🙂

Dom flesta är ju ledig 8 dagar per månad men jag är bara ledig 6. Kanske är det de som börjar kännas? Måste kanske justera i schemat lite. Men åt andra sidan så lockar inte 12-22 dom dagar jag har kväll för de passar mig och mitt djursamvete ännu sämre, så det går inte. Hmm, svårt läge 🙂 får nog lov att jobba 6 dagar den veckan så dagarna blir lite kortare. Men om vi nu ev gör om schemat efter min resa så att vi jobbar 2 helger av 5 så då blir det inte att jag jobbar varannan vecka 6 av 7 dagar utan bara 2 veckor som jag kör så.

Idag fick Melwin sin hormon spruta så nu hoppas jag att han varvar ner lite grann, ska bli spännande om den biter överhuvud taget på honom.

Idag blev det storstryk för Asplöven, dom fick stryk av ett gäng galler pojkar. Pinsamma 7-2 fick dom åka hem med i bagaget, men man kan inte vinna allt och lite spännande måste de ju bli i slut kampen om att få stanna kvar i allsvenskan.

Verkar som att det blir kallt igen, hurv … tyckte de räckte gott med iskylan dom dagar de var kallt. Men en annan åker ju iväg om 9 dagar till solen och jag längtar verkligen efter just solen 🙂 man blir så pigg och glad med den.

Nä nu lite kvälls te och surfa lite 🙂 ha en trevlig helg allihopa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s