Tisdag :-)

…… och inte ett spår av julen finns inne i mitt hus 🙂 så skönt att få städa bort det.
2014-12-30 20.26.11
Det känns så rent när man får bort alla krusiduller som tillhör julen 🙂 men visst är det mysigt när man väl sattit upp dem men man ledsnar ganska fort på det, i alla fall jag. Så nu lyser det bara på gården 🙂

Var till Umeå igår med den förbannade körteln 🙂 det blev en låååångdragen historia detta 🙂 nu tog dom ytterligare ett ultraljud och kunde konstatera att den är fylld med vätska, så dom sög ut det direkt 🙂 så jag är nog inte så döende trots allt 🙂 om nu inte läkaren hittar nåt i vattnet som dom tog ut men röntgen läkaren sa att det fanns inget som såg konstigt ut som dom sagt nu dom senaste 8 månaderna så nu hoppas jag att dom släpper det. Visst är jag glad att dom kollar noga men samma undersökningar hela tiden börjar kännas lite överkurs samt att läkarna inte talar med varandra ordentligt för dom begär samma saker som jag gjort och sen kommer dom på att – Oj, inte hade du behövt göra detta en gång till 🙂 nå hoppas nu Umeå resan var de sista vad gäller min körtel 🙂 återkommer om det sen när jag får brevet hem.
Det tog oss ca 4,5 timmar att ta oss till Umeå så vi hade över 2 timmar på oss kika i lite butiker och givetvis kom jag hem med blommor 🙂 älskar blommor och helst succulenter fast jag inte har så många men några roliga har jag 🙂 en som ser ut som en ros. Men igår så hittade jag en rolig blomma som har blad som ser ut som vattenmeloner 🙂 cooool va.
2014-12-30 21.18.50

Nu blir det chill efter ha varit i farten hela denna dag oxå 🙂
2014-12-30 12.54.01
Dessa herrar har verkligen jullov 🙂 det chillas från morgon till kväll 🙂 men väl ute på promenixen är det fart i dem som tur är men Alice får man banne mig inte med ut, fick föra hem henne idag oxå för jag orkar inte tjata när det går i snigelfart och de stånkas och stönas för hon ska i famnen.
I morgon är det nyårsafton och jag ska jobba 🙂 inte alls planerat men Nina ville ha sällskap när hon fältar och jag firar ju inte nyår ändå så det ska bli kul att fara ut och kika på stan 🙂

Men vi ses när vi ses 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s