Är helt dagvill 😂

Har varit ledig ett halv år känns det som, vet inte ens vad det är för dag idag 😂 men rätt skönt att vara helt ovetande och inte bry sig om varken dagar eller tider. Det är väl det som kallas för jullov 😂👍 igår kollade jag två filmer på raken, TV3 visade dom igår kväll och ni vet ju när man en gång börjat titta så måste man fortsätta och jag fortsatte till kl 02.30. Men uppe kl 8 var jag ändå, brukar och gillar inte att sova länge oavsett hur sent jag är uppe. 

Idag har jag varit flitig, har stor städat förrådet där nere så nu är det snyggt och allt i ordning, förstår inte hur man kan skapa sånt kaos i förråd, är väl så att man bara slänger in saker dit då och då och ett tu tre är den full. 

Pjuh, det är nästan som ett gympass att dammsuga dom s.k 4 våningarna 💪 blir många steg 👍😂 å Slöjisarna har fått sig en julstädning 👍 måste in på DM i morgon och köpa nya filter till pumpen. 

 
Tur vi har låtsas 4 våningar 😂 inte fulla trappor så det blir lite mindre att släpa dammsugaren. 

  
 Innan jul så fick jag mina ord som jag beställde innan jul, gästerna har lite problem vart dom ska hänga upp sina ytterkläder så jag tänkte att jag hjälper dem på traven lite 👍

 

Å inte nog med det, städade och tvättade upp hundarnas garderob å herre jävlar 😂 dom hade över 50 plagg.  

 Så kläder har dom 👍
Nu kika på hockey VM 👍

3 reaktioner på ”Är helt dagvill 😂

  1. Alltså samma säger jag, jag var helt borta i morse, fattade inte vad det var för dag när Danne skulle upp. Trodde det var måndag, tänkte att nu svamlar han, han börjar ju först 15. Men så säger han att det är söndag! Jag var i söndag hela gårdagen, tänk vad snopet att efter en hel dag komma på att man varit i fel dag 🙂

    • Tobbe tog fram datorn och skulle börja jobba i morse 😂 jag sa på en Söndag ? Han sa att det är ju måndag idag 😂 vi var tvungna att kolla ordentligt för att veta vilken dag det verkligen är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s