Sånt här gör mig galen :-(

Huj vilka vidriga människor det finns 😦 å alla människor som rider på dessa stackars djur på sin semester bidrar till att det fortsätter 😦 inse sanningen nu och bojkotta alla cirkusar och framförallt SLUTA RID PÅ DESSA DJUR PÅ ERA SEMESTRAR !!!! Elefanter är otroligt kloka och känsliga djur och behandlas enbart på detta sätt för att behaga turister 😦 det är det här ni bidrar till allihopa som betalar för att få en upplevelse 😦
02-14 03-12 04-8
Men ni tror att det alltid är lika fint som detta:
01-15-600x401
Sluta vara så naiva och inse hur det ser ut i verkligheten. Jag skällde ut en Thailändare som stod utanför en restaurang och ville att jag skulle fota mig tillsammans med ungen men jag sa att ALDRIG I LIVET att jag bidrar till att denna söta lilla unge måste stå här mitt i rusningstrafiken och bli fotad men jag fortar mig gärna med dig den dagen du blivit en hjälte och släppt ungen fri. Jag förstår att många måste göra detta för att överleva och få in pengar men om turisterna slutar med det så måste alla som har detta som jobb skaffa nya jobb och all sån här djurmisshandel kanske upphör, jag vet, nu låter jag naiv 😦 men man kan alltid önska.
Nu åka och jobba 🙂 har korta dagar fram tills att jag slutar så att jag använder upp all komp som jag har och nya som jag får 🙂 men vi ses när vi ses.

2 reaktioner på ”Sånt här gör mig galen :-(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s