Lördag 👍

Plusgrader men blåsigt som tusan, idag blir det en städdag 👍 nog för att jag jagar hundhår varenda eviga dag och jag måste säga att jag längtar tills den dagen jag har ett hundhårsfritt hem 🙄 nu är det hår tammefan överallt t.om i smörpaketet. Lätt att säga nu 😂 när man är less på allt hår, kan aldrig använda svarta kläder för då ser jag ut som en Borzoi själv och det är väldigt ofräscht. 

I eftermiddag spelar Asplöven mot Pantern på bortais. Asplöven kommer ifrån en förlängningsförlust mot BIK Karlskoga medan Pantern föll mot Mora senast. Viktiga poäng som vanligt då Pantern är åtta poäng före Asplöven i tabellen med elva omgångar kvar av serien. Så då sitter vi och håller tummarna igen 👍 skam den som ger sig. 

På måndag är jag ny på jobbet 😂 ska bli hur kul som helst 👍 härligt att få jobba med ett glatt nytt gäng.

  
Precis så är det, och det är så viktigt att man trivs på sitt jobb 👍 gör man inte de så byt. Man mår så bra när man får ta bort allt negativt som upptar ens tankar morgon, middag och kväll. Jag känner mig 5 kilo lättare redan 😂 

  

Nope, jag kommer att köra sex timmar per dag och jag får i princip ut samma lön som på Station, sjukt va ? Vissa månader till och med bra mycket mera, beror på hur helgerna faller och om det är min jobb helg. Men hur jobbigt är det att jobba till typ 15 en lördag när man har jobbat till 23 ? Man är alltid hemma på kvällarna och det har jag saknat enormt mycket. 

Tror min långpromenad blir lite tidigare eller senare, beror på om jag går före eller efter hockeyn, ska höra med min promenad partner 😂 vad hon tycker och vad hon har för planer idag. Alltid roligare att gå två 👍. Mina sjusovare till hundar sover ännu, dom kan sova till 14-15 utan problem när jag är ledig. Inte bråttom ut här inte 😊

Nu bälja lite mera kaffe 😊 vi ses när vi ses. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s