Ledig i dagarna två 😊

Ledig i dagarna två och flitig som en myra har jag varit idag 👍 planterat sommarblommor frön, städat, tvättat och besökte Gudruns blommor och kom hem med en hel låda nya plantor 😂 stora pusseltavlan är upphängd och klar, lång promenad med hundarna. Nu tror jag att det är dax för en kaffe paus innan jag börjar placera ut alla nya blommor 😊 hoppas ni andra oxå har haft en alldeles underbar torsdag.   
 Tavlan blev stor 👍 och jättefin, passade kanon i vardagsrummet när jag har lite andra prylar i orange. 
Som jag skrev så var jag och handlade lite nya blommor, man kan absolut aldrig ha för mycket av den varan och jag tycker Gudrun har roliga och billiga blommor, och det viktigare av allt, dom dör inte som Ikeas blommor oftast gör tyvärr. 

  
    
    
 Jobbet flyter på bra, inga som helst problem och det är så skönt när dagarna susar iväg, och klart dom gör det när man bara jobbar sex timmar och det är kunder hela tiden. Idag kom första lönen därifrån och lite nyfiken har jag ju varit eftersom februari är en kort månad och döm till min förvåning när jag ser att jag får ut samma peng som när jag jobbade på Station fast de saknades några dagar 👍 så summa kardemumma så kommer jag att få ut nån tusenlapp mer på nya jobbet än när jag jobbade heltid på Station 😊 fatta, å jag jobbar sex timmar om dagen. Inte klokt egentligen. Nog har man haft dålig lön 🙄 men de har jag ju tyckt hela tiden, fast jag brukar säga att pengar absolut inte är allt men lite kul är det ju att tjäna mer fast man jobbar mycket mindre och inga sena kvällar 😊, är alltid hemma på kvällarna. 
Nu ska jag ta och göra mig en smoothie och bädda rent i sängen, skönt med nytvättat i sängen, doftar så gott. 

Ha de gött så ses vi när vi ses. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s