Fredag 😊

Annica och sonen har fått hämta sina kissebebisar 👍 jättesöta och cool lugna katter. Nog är det annat med raskatter, hade taket ramlat ner så hade dom inte höjt på ögonbrynen 😂

Varit förbi dem båda och dom var lika lugna båda två 😊 dom skulle alltid vara så här små och behändiga.  Men perser katter är ju lugnet själv, har ju haft två stycken i mitt tidigare liv. 

Denna lilla krabat heter Leo 👍

Nu ska jag kika klart på lets Dance och sen surfa lite på nätet, Facebook är väldigt underhållande  👍 det är statusar som ” snyft, tyck synd om mig ”, en del bantar och många tränar, några är sjuka, några ska jobba natt eller inte jobba alls 👍många ska på partyn 👍 och lika många ska gå och sova. Många tråkiga nyheter som att något djur gått bort och man lider med ägarna 😢 men oftast är det glada och härliga statusar. Alltid lika roligt att se vad människorna gör. Jag tycker att FB är superbra, man håller kontakten med många människor som man sällan träffar och man får skratta för det finns mycket roligt och bra där 👍 en blandad kompott som roar och underhåller. 


Vi ses när vi ses gott folk. 

En reaktion på ”Fredag 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s