Måndag morgon 👍

Helgens arbete är avklarat 👍 katsching 💪 

Trodde aldrig detta skulle hända men nu har det hänt 😱 bytte bort Turkiet mot Grekland, kan inte ens tänka tanken på hur sur jag skulle vara om mitt flyg skulle ställas in den dagen jag ska åka, tänk dom som fått sms idag att deras Turkiet resor är inställda 😱 detta blir säkert hur bra som helst, en kopia av Pascha Bay fast i ett annat land 😂 å man slipper förhoppningsvis iväg den dagen de är dax. Är ju inte skraj för det som händer där utan för att få flyget inställt som det har hänt nu dom kommande dagarna, rätt som det är så händer de nåt annat som gör att dom måste ställas in 😢 kan bara inte folk sluta härja 😡 men jag tror att jag hittat ett liknande guldkorn fast i Grekland, samma Blue Village med swimup rum och all inklusive 😊 klicka på Hotellet så ser ni, blir nog hur bra som helst eftersom jag gillar konceptet 😊 de ÄR semester. 

Classic Motormeet var ju oxå i helgen 👍 å man kan ju lugnt säga att stan lever upp då 👍 å tur hade dom med vädret med tanke på vilket väder som utlovades från början. Hmmmm, vet inte hur detta gick till men finn ett fel 😂😂

Inte min mening att stjäla hela showen med min blåa Bettan 😂😂

Längtar verkligen efter semester, som ni ser blir inte maten lyxigare än så här när man är ensam hemma 😊 å Tobbe kommer ju inte hem ännu förrän om tre veckor 😱 så trist att vara ensam hemma så på det sättet är det ju bra att man jobbar och jag försöker roa mig på bästa sätt och efter jobbet har jag ju hundarna som tyvärr minskar i antal hela tiden men dom håller mig sällskap 👍

Lyxar ju till det med lite cider 😂

Här ser ni menyn för strandcafeet om ni inte har sett den 😊


Om det inte regnar idag så blir det gräsklippardax i morgon 😳 men nu ska jag fika och invänta jobbet. Vi hörs. 

En reaktion på ”Måndag morgon 👍

  1. Ja fan vad surt om flyget skulle bli inställt precis innan man ska iväg! Usch vad sur jag skulle vara! Kreta är fint jag har varit där två gånger, grekerna är bra och maten är suverän. Sen är Kreta en rätt liten ö så vi åkte runt där lite på egen hand. Chania är jätte fint, hamnen men alla resturanger och gränder. Det finns turk kvarter där, har för mig att de låg vid hamnen nånstans, då varnade ialf reseledarna oss för att gå in i dom, greker och turkar är ju inte jätte bundis med varann. Men det är ju länge sen så det kanske har ändrats. Jag gillade Kreta. Det finns mycket att göra där.
    Sen är det ju gräsligt allt detta som händer nu, Turkiet och deras inbördes fight berör ju inte turister ifall man nu inte råkar befinna sig på fel plats på fel tid. Men denna terrorism och IS är ju ute efter turisterna. Turkiet har ju förklarat krig mot dom. Det som hände i Nice har de ju tagit på sig nu. Det sista i Istanbul, vet jag inte tog de på sig det nångång? Alltså var är allt på väg???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s