MĂ„ndag 👍

Bokade tid till lĂ€karen idag eftersom jag ett tu tre fick SÅ ont i luftrören, skit skumt, bara sĂ„ dĂ€r. TĂ€nkte att dom kan ta ett crp och kolla ifall jag behöver penicillin, i vanliga fall hade jag inte gjort det med tĂ€nkte nĂ€r vi ska Ă„ka om nĂ„gra dagar sĂ„ vore det ju nice att inte blir sĂ€mre. Å se pĂ„ fan …. CRP lĂ„g pĂ„ 160 sĂ„ nog kĂ€nde jag rĂ€tt 👍. NĂ„t skit i luftrören Ă„ ev början pĂ„ en halsfluss. Tack doktorn för att du gav mig medicin fast jag egentligen kanske inte skulle ha fĂ„tt det. 

ElĂ€ndet fortsĂ€tte nĂ€r jag kom hem, sĂ„g att molle gick lite konstigt sĂ„ jag kikade pĂ„ han och upptĂ€ckte att han hade en STOR knöl i rumpan đŸ˜± nĂ„ vi gick ut som vanligt och han kunde bajsa men sen jĂ€vlar sprack den 😬 Ă„ inte lite blod det kom. Hade jag inte sett knölen sĂ„ hade jag ju skitit pĂ„ mig nĂ€r jag sett allt blod, Ă€ven han var helt blodig. 

Detta pĂ„ bron var bara en liten del, hela bron var full i blod och det kommer Ă€n, jag försökte dĂ„ tömma den men fĂ„r ringa veterinĂ€ren i morgon sĂ„ fĂ„r dom tvĂ€tta och titta pĂ„ det. Kanske behöver han oxĂ„ penicillin đŸ˜·. Allt pĂ„ en gĂ„ng 😬

NĂ„ nu ska jag fortsĂ€tta vila Ă„ kurera mig, ledig Ă€nnu i morgon 👍👍

Vi ses nĂ€r vi ses 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s