Torsdag och ledig 👍

Jag kommer aldrig hjälpa någon igen.Jag är för snäll,eller för dum…

Igår var det så kallt ute att jag bjöd hem en man,bara för att vara snäll. Jag tyckte så synd om honom. Stackarn stod och skakade utanför i kylan,men i morse var han puts väck! Inte ett ord… inte ens ett tack för hjälpen!

Och det värsta?

Var när jag insåg att han hade pissat på hela vardagsrumsgolvet! Är det tacken man får??

Nu går jag ut och varnar mina vänner att se upp för denna man.

Han är rätt rund om magen,har ingenting på sig förutom halsduk,han har en näsa som ser ut som en morot,två svarta ögon och hans armar är smala som pinnar.

Låt honom inte komma in i ert hus/lägenhet!

Vilken jäkla röra han ställde till med alltså!!!

Fy sjutton!

Skämt åsido, idag har jag handlat lite och bokat tid till sjukgymnast 😂 kärringen är slut i kroppen 🙄 ont i axlarna och ryggen samt nacken, konstant värk hela tiden så nu börjar jag bli less …… och jaaaa jag har garanterat lyft fel och vi lyfter TUNGT nästan varje dag och man har ju jobbat inom handel nästan hela sitt liv så det sätter nog sina spår 😊 på DM lyfte vi flera ton i veckan när alla pallar med hundmat kom och idag är dom kilorna bara ändrat till snus 😂😂 spännande och se vad han har för dom åt mig på måndag.

Återkommer om det under måndagskvällen 👍 antingen är det bara att skotta ner tanten bakom ladan eller så går det att fixa, jag lär ju vara lite klokare efter besöket. Tobbe fixade en fin frilla åt Alice när vi skulle lägga oss här en kväll 🤓 direkt det är kallare ute samt torrare luft inne så blir hundarna jätte elektriska 😎 tur hon klär i den frillan 😂 hon är så söt lilla prinsessan.

Nu ska jag brygga lite kaffe och chilla i soffan en stund och vila mina onda lemmar 😂😂 men härligt väder var de ute och riktigt skönt var det att ta en lång promenad med Melwin 😊. Ha en trevlig kväll allesammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s