Jag lever 😊

Dagarna rullar på och ledig helg har jag haft 😊 idag kör jag till 17 sen åker hela gänget och käkar på Dudson Park 👍 nalkas oxfilé för 12 personer 😂 ska bli riktigt mumsigt. Lite utbildning å snack så kvällen lär gå fort. I morgon å Fredag är jag ledig och då är dagarna fulla av aktiviteter 😊 ska fixa å styla om akvariet och byta bort mina jätte slöjstjärtar 😊 ni får se sen.  

Det går i perioder med mitt akvarie intresse men med slöjstjärtar kan man inte göra så mycket eftersom dom äter upp allt, jag älskar ju växer å i Nikkala gjorde jag om akvarierna hur ofta som helst och nu börjar de klia i fingrarna 😊 ska göra ungefär så här 😊 kolla in akvariefix och se hur fint man kan få bara man orkar, hade ju 7 akvarium som mest i Nikkala men drog ner på det när jag flyttade till stan. Kan sakna dem ibland. I alla fall mitt stora Rio som Päivi fick. 

Nu göra mig i ordning för jobb å frukost 😊 vi hörs. 

En reaktion på ”Jag lever 😊

  1. Vad härligt med middag o utbildning med tillhörande snack 🙂
    Ja du hade ju onekligen många akvarium i det lilla huset 😀 Fiiina var dom men det kräver ju tid att sköta även om det finns mycket bra grejor så tar det ändå tid 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s