Påsken är bakom hörnet 😊

Jag jobbar fram till fredag å sen är jag ledig helgen och för att sen jobba måndag 👍 fint med röda dagar både fredag å måndag, inom Handels är det verkligen katsching i plånkan 😂 behövs alltid extra klirr i kassan. 

Mina Wish fynd för hela 8 kr börjar droppa in, har skickat efter massvis av t tröjor till hundarna och katten 😂👍


Molle har en tjusig piké tröja på sig men har inte fått någon bra bild på han 👍 alla tre har fått såna så nu kan dom matcha varandra 😂 men seriöst, hela ÅTTA kronor kostar dom. Sjukt ju. 

Huvva vilka bilder de cirkulerar på dom stackrarna som miste livet i Stocholm 😫 såg bilden på den lilla tjejen som dog. Huj säger jag bara, lider med föräldrarna som får se hur sargad hon var, om jag blev illa berörd hur ska inte dom må av att se sin lilla tjej så 😭 och äcklet som gjorde de är fast, tur är väl de men vilket jävla kräk. Redan i första förhöret ska Akilov ha erkänt dådet – och sagt att han känner sig nöjd. NÖJD !!!!! Är han dum i hela huvudet. Han borde få gå samma öde till mötes som dom han körde över fast hundra gånger värrre. Jävla kräk 😡 å försvararen dög inte heller som han fick tilldelat sig,  han önskar uttryckligen att han försvaras av en advokat som är sunnimuslim. Enligt Honom kan bara en advokat med den bakgrunden tillvarata hans intressen på bästa sätt. Finns det någon som kan försvara eller förstå sånt här ? 

Nä nu ska jag lyssna lite ljudbok i sängen. Häxan med Läckberg är det nu som gäller 😊

2 reaktioner på ”Påsken är bakom hörnet 😊

  1. Jag var ledig fredag men jobbar däremot idag (måndag) men kommunal kan man inte anklaga för klirr i kassan när det gäller OB, tror handels har 3 ggr så hög OB som vi. Däremot har vi bättre grundlöner men nog fan kunde kommunal höja OB ialf med hälften så vi kom liiiite i kapp er ändå!

  2. Kanske det jämnar ut sig i slutändan 👍 men absolut att de känns roligare att fara å jobba med dubbelt betalt de kan jag inte sticka under stolen med. Tror att dom som jobbat fre tom måndag får ca 8000 kr mer 👌 Före skatt då men ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s