Fredag.

Fredag och åter Fredag 🙂 veckorna består bara av fredagar känns det som.

I veckan har vi börjat riva vårat kök, äntligen blir det av. Ska bli så roligt och fint med ett nytt kök. Dom bruna sakerna har gjort sitt hos oss 🙂 men dom är fortfarande fräscha men det är ju kvalitéts luckor, EK. Vi hittade en lapp på en av skåpen och dom är inhandlade -87 så nu får man ta ner dem med gott samvete.
27544864_10156081202296730_941420170239677453_n

Jag har inte valt vitt den här gången heller, det är väl den vanligaste färgen man väljer kan jag tänka mig men efter ha haft vitt i Nikkala så ville jag ha nåt annat 🙂 blir grått.

11.-ikea-kok-700x885

Det blir detta kök, med svartbänkskiva. Precis tvärtom mot vad jag någonsin trodde att jag vill ha 🙂 men jag tycker det är snyggt och stilrent. Lite omväxling från brunt å vitt.

blogger-image--859229674.jpg

Allt annat är ju vitt så som golvet och gardiner samt vitt i tapeten och möbler så det ska bli kul med lite färg. Hoppas bara det är lika fint som det är i mitt huvud 🙂

Igår var det Yin yoga ganska så sent så man hade ingen lust att stiga upp å åka hem 🙂 men när man väl var nybastad och låg i sängen efter passet så var det så skönt. Yogan är rolig eftersom det är nåt nytt varje gång, inget pass är den andra lik fast du väljer samma klass.

På måndag ska jag börja Zumba 🙂 ska bli kul att gå göra det ordentligt den här gången och med det menar jag kontinuerligt 🙂 tidigare gång så kunde jag vara med typ 2 ggr för resten av tiden jobbade jag kväll, eller så var det mina kvällar som hela klassen var på men nu jäklar finns det inga ursäkter, bara att börja igen. Ska bli så skoj. Nu vet jag att inte boka in något på jobbet på Måndag kvällar och precis när jag skrev den meningen så ser jag att våran cirkel Halv 8 hos mig är på Måndagar kl 17-20,30. Nå får lösa det på något sätt. Får lämna dem under tiden jag studsar 🙂

Nä nu ska jag börja göra lite nytta, men vi ses när vi ses.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s