Lördag.

Har varit riktigt flitig idag, har oljat altanen och bron 👍 tog några timmar men nu är det gjort. Blir ju ändå stor skillnad.

Se till höger så ser man hur blek den var, fast man inte tänkte på det.

Igår blev man ju ett år äldre igen 🙈 Huvva vad tiden går. Men fick så fina glasbollar i grått som fick hänga i köksfönstret.

Fick även ett plockepinn kan man tro när man ser den på golvet 😂

Ska visa vad det är sen 😂

En hylla till bak altanen som jag kan lägga lite grejer på 👍 försöker få dem lite ombonade och mysiga. Fast denna är svår, ganska liten och helt fyrkantig.

Å äntligen fick jag ut alla dynor till utemöblerna så nu har jag mitt extra sommar utrymme, älskar mina altaner. Nu väntar jag bara på att kunna köpa massa blommor.

3FE93481-3323-4DEA-A094-60C90FA5C3F7

Älskar att sitta här ute 👍

F87BB7C9-C26A-4C52-BCDA-6C600FF2129B.jpeg

Detta är då framsidan, men sitter på baksidan på morgonen/förmiddagen

49650B64-336F-4653-AC85-D9023C718346.jpeg

Ungen var ju och tittade på Sverige matchen idag. Säkert häftig att vara på plats och även fick se dom utklassa USA med 6-0 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Det är ju inte lite folk 😂 synd dom inte fick biljetter till finalen. Dom var slut.

Tommi som sitter bredvid är våran gamla granne från Järnvägsgatan 👍 jätteroligt att dom ännu har kontakt och att dom gjorde denna resa, Jeppe var typ 5 år när dom lekte första gången och Tommi var några år äldre 👍

En rolig upplevelse för grabbarna 👍 man måste passa på när det är i grann landet.

Nöjda å glada 💪🇸🇪😊👍

Jag är oxå nöjd och glad för vi har bokat biljetter till Göteborg 👍 vi åker dit och firar midsommar samt går på Lotta på Liseberg 😂 men dock till Liseberg för att åka karuseller 👌 såg att dom har 5 st berg å dalbanor 😜 det blir skoj.

Har spanat in dem så jag vet vad jag har att vänta mig 😂 här är en Helix 👍 i den åker man även upp å ner. Nyheten för 2018 är Valkyria 😂😱 den hittar ni här Valkyria 👍 få se om man vågar åka nån när man väl står där 😂 lätt och vara kaxig här hemma.

Nu hoppa i säng och fortsätta dona i morgon, hoppas det är bättre väder än idag, det blåste så satans kallt.God natt å ha en skön söndag 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s