Fredag igen.

Då var det fredag igen, tycker att veckorna bara består av Måndag och Fredag 🙂 och det är ju både bra och dåligt ju, snart är man ju supergammal när det går så här fort 🙂

Nu börjar nedräkningen på allvar 🙂 jobbar måndag till torsdag sen är det semester igen och när man åker iväg så är det verkligen semester 🙂 att vara hemma och ledig är skönt det också men alla måsten finns kvar, de ska städas och tvättas samt maten ska lagas, när man åker iväg så slipper man ALLT och det är så himla skönt att bara vara 🙂 Ligga och lyssna på ljudböcker, hämta nåt att äta och dricka när man är sugen och ingenting behöver man göra själv mer än dra sin lekamen dit man vill 🙂

Vi har ju några extra hundar hos oss nu 🙂 syrrans hundar så katterna har fullt sjå att hålla reda på dem 🙂 men jag är otroligt imponerad hur lätt det har varit, trodde att det skulle bli en massa fräsande och morrande men nix pix.
img_0216
Nyfikna är bara förnamnet 🙂 skönt är det ju för då blir allt så mycket enklare.
img_0136img_0134
Dom är så enkla så det är bara kul att kunna hjälpa till när det behövs 🙂  dom bor ju som sagt ganska nära 🙂 och ibland så kör det ihop sig med jobb och andra aktiviteter och då är det bra att man är grannar.

I onsdags jobbade jag i Ötå och vi var och tittade på Särkilax kyrka som dom byggt upp på 11 månader, vilket jobb dom gjort. Om ni vill se den så hittar ni den efter korsningen där ni svänger till Ö-Kalix men ni kör bara rakt så kommer den på höger sida.
img_0130
Vi har ju kontoret mitt i stan 🙂 och grannen är Klädshopen, där finns jättefina kläder och nu hade hon utförsäljning 🙂 köpte en så häftig kjol för 200 kr som hade kostat 900 kr. En riktigt Åsa kjol.
img_0113
img_0117
Gillade den skarpt, lite lagom konstig 🙂

Nu ska jag iväg och rasta lite hundar och slänga i mig något att äta 🙂 men ha en trevlig helg allesammans. Vi ses.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s