Jag trodde att nu vänder det, yes … men FAN HELLER, det är mildare i gradantal men fy satan vad kallt det blåser, känns som -50 grader. Nu är jag dödligt less denna kyla. Hurv.

Helgen gick i rasande fart som vanligt, slutade lite tidigare på fredag eftersom jag blev kvar på jobbet ganska sent på Torsdag och hör och häpna, vi var ca 50 personer i huset. Visst är det häftigt 🙂 På Torsdag startar jag ytterligare 2 nya cirklar så folk lär det vara då också. Så roligt.

I går söndag kom Anna panna med något kortare dreads än vad hon brukar ha, men jävlar i min låda vad dom hade vuxit. Jag hade ju beställt hår till hennes förlängning men det var för mörkt 😦 fan också. Beställde dem i onödan. Så vi valde att helt enkelt att förlänga med hennes  gamla som såg hur bra ut som helst och jag är ju så petig så färgen måste matcha 🙂 blev en lite knölig kant som jag inte riktigt gillade men snart behöver hon inget extra hår 🙂 men det är lättare att sätta upp när det är lite längre.IMG_1107Äntligen nåt positivt inom politiken 👍 en som sticker ut lite, men inte för hennes politik el åsikter utan för att hon inte ser som alla andra 🙏 det som fascinerar/chockar mest är att vi är inne i 2019 är det hennes underbara hår man pratar om. Har vi inte kommit längre 😂 hon e ju hur cooool som helst i håret. Tur jag inte är aktiv inom det för då hade dom inte haft nåt annat att prata om än mitt hår i 28 år 🙂 

Nä du dags för jobb. Vi ses och hörs igen.