SNÖ :-(

Va fasiken, snöstorm idag 😦 och kallt så in i bomben. Våren kändes helt plötsligt väldigt långt borta, men bakslaget har slagit till i hela Sverige inte bara här i norr. Bara att härda ut 🙂 det tråkiga i kråksången är att dom lovat kallt ganska länge nu, och jag som ville göra en repris från förra året, dricka rosé den 12 maj i 22 graders värme ute.

Vi var ju i Stockholm och tittade på Pernillas superroliga show, Kort Glad och tacksam och nu kommer en uppföljare 🙂 så klart bokade jag biljetter till den också. Kan bli svårt att toppa den förra 🙂 men lite konstigt kändes det att boka ett evenemang typ ett år i förväg men det var tammefan nästan slutsålt på många ställen redan. Sjukt.

img_1645

Det har varit så mycket ledigt nu så jag är totalt förvirrad vad det är för dag 🙂 i Onsdags var jag helt inne på att det var söndag så jag frågade många om dom haft en trevlig helg 🙂 och väntade på tv program som skulle gå men så klart kom dom inte 🙂 och idag är det Fredag och för mig är det typ tisdag 🙂 tänk vad hjärnan spelar en ett spratt bara för att man är så inställd på att vara ledig under helger och inte veckor nå mera.

Men i morgon ska jag jobba, Station har Ungdoms Camp och många hade valt att få komma till vuxenskolan och pyssla, det var jätteskoj att dom vill komma hit och titta hur vi har det. Övergången blir nog lite lättare när dom ser att här finns mycket att göra och att man blir inte helt utelämnad när man blir för gammal för Station 🙂 jag kallar detta för vuxen station 🙂

Ha en trevlig helg allesammans så hoppas vi att solen kommer fram och tar bort allt snömögel som trillar ner från himlen.
59299257_10157240038046730_4111437356257509376_n.jpg
Vi ses 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s