Måndag

Helgen har verkligen gått i lugnets tecken 🙂 har kollat två säsonger av en serie som många har rekommenderat. Å jag måste säga att den är jättebra, nu är det bara att
img_1852
vänta att tredje säsongen börjar och det gör den 6 juni 🙂 den är rätt rå och grym och en serie som jag fastnade i. Jag är lite seg startad och jag vill gärna fastna typ på en gång och det är länge sedan jag gjort det förrän nu. Har ni inte sett den, GÖR DET !!

Hos oss har det regnat hela helgen, så det satt fint med en helg i godan ro 🙂 och kallt är det fortfarande och regnigt, det sägs att det är kallaste maj på typ 100 år och jag har då tjock jacka på mig ännu så kallt är det.

På Onsdag drar jag till Gbg 🙂 vi är tre stycken som åker och bosätter oss hos sonen:-) vi ska på Liseberg och Ullared 🙂 som alltid när jag är där, blev några gånger förra året 🙂 och vi stannar till nästa Tisdag så nästan en hel vecka ska vi vara där. Ska bli roligt och skönt att komma bort en stund från vardagen.

 

Vi hade höns kurs förra veckan på Smådjursstallet och det fanns ju så mycket andra fina djur att titta på 🙂 tänk, första gången jag var där. Man får ju skämmas 🙂 men nu har jag varit där och djuren har det så bra. En ny kurs kommer vi att ha 5 juni om någon vill lära sig hur man ska gå tillväga om man vill skaffa höns. Roligt att det blev populärt så vi var tvungna att lägga ut en till för dem som missade den första.

Nu vara lite nyttig. Vi hörs och ses.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s