ÖSREGN

untitled.png
Herrejäklars vad det regnar 😦 det är inte måttliga mängder som kommer 🙂 nu får vi allt på en gång bara för att det inte regnat hos oss på flera flera veckor. Inget roligt alls mer än att det är ett bra jobb väder 🙂 man får dricka gott te och kaffe och mysa i värmen på kontoret.

En som också myser här efter varje kalla och blöta pissrunda är lill strumpan 🙂 man ser bara öronen på henne när hon nu har upptäckt soffan och filten 🙂
img_2033img_2034
Varje gång entredörren plingar till så bara måste hon lyfta på huvudet fast hon inte ser dit 🙂 så nyfiken ännu och vill hälsa alla välkomna men det tar emot att lämna den varma grottan på soffan 🙂
img_2035
Sen bestämmer hon sig för att det inte är värt det 🙂 å sticker ner huvudet i filten igen.

Hoppas nu att det blir uppehåll till eftermiddagen för man vill gärna kunna gå på en promenad utan att bli sjöblöt 🙂 ingen av hundarna har bra regnkläder så dom lär inte heller njuta av promenaden om det ösregnar. Men det är så grått ute så jaaaa vette katten om det spricker upp alls idag. Håller tummarna att det gör det så man får gå ut och lufta på sig själv samt dom fyrbenta. Men det känns som att djuren vet att det är dåligt väder, dom är lugnare och sover mer tycker jag. Annars är det minsann full gas hela tiden.

Nä nu ska jag ta och värma lite vatten och ta en god kopp te och invänta mitt besök som kommer nu efter lunch 🙂 men vi ses och hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s