Mitt i veckan.

Onsdag redan och det är lite lite mulet idag, igår hade vi fantastiskt väder och vad jag förstod så skulle vi ha det ännu idag och i morgon så vi får hoppas att det spricker upp så att vi får njuta av några strålande dagar till innan hösten tar greppet om oss och regnet öser ner var och varannan dag.

Vi har ju beställt en pelletskamin, en söööt sådan som säkert gör det lite mysigare under våra mest mörka och kalla perioder 🙂 vi eldar ju en trappa ner och det är skönt och skön värme men jag saknar nåt som puttrar på nätterna när det är som kallast, bergvärme i alla ära men inget klår eld 🙂 det blir en go värme och jag hatar att kliva upp och att det är hurvet inne, ska vara varmt och skönt. Å pellets kaminen kan man ju ställa in att den går igång om graderna typ går under 22 grader.
Ariterm-pelletskaminer
En sån här söt sak har vi beställt 🙂 eftersom den ska stå i vardagsrummet ville vi ha en som även var snygg och jag tyckte denna var riktigt gullig, man kan byta färg på den efter humör om man vill 🙂 och den är inte så stor och klumpig utan en behändig liten sak. Så nu kanske jag kan se fram emot hösten med lite mera myspys 🙂

Katterna verkligen älskar sitt sommarrum, alltså balkongen 🙂 den är ju stor och fylld på klösträd, sovkojor och leksaker så dom i princip bor där hela sommaren. Men snart är den tiden förbi, sommaren är så härlig på många sätt, allt är så lätt, man behöver inte komma ihåg motorvärmare, man behöver inte klä på sig som en tok, man behöver inte pempvärmaren på i bilen, man behöver inte skotta snö, man behöver skotta fram bilen efter en snöstorm. Huj vad jag har hatar vintern 😦 där kom det, jag som försökte vara positiv men ny pelletskamin och allt men näääää, jag riktigt hatar det. Tänk vad lyckliga vi är i april när vi får gå på ASFALT igen, bara det är ju sjukt. Att man bli glad över sånt.
69436654_596137914245828_4523418496259850240_n
Man kan verkligen inte gå obemärkt ut på bakgården 🙂 dessa två herrar ser dig överallt.

Freja hon är verkligen en working girl, det går så bra. Hon är så enkel och snäll och ha med här. Man märker knappt av henne, nu kommer deltagarna inte för att hälsa på mig nåmera utan nu kommer dom för att hälsa på Freja 🙂 hon har blivit en liten SV gumma.
69276617_2405735996374954_1849219291941961728_n
Hon matchar sin filt ganska bra här på jobbet 🙂 när hon ligger och sover utan ben så ser man knappt var hon är 🙂 nä nu ska jag börja bege mig mot jobbet och göra i ordning inför morgondagens kurser, äntligen är vi igång med kvällskurserna. Ska bli så roligt att träffa alla igen och så många nya som kommer. Wow 🙂 jätteroligt.

Men vi ses och vi hörs. Ha en super onsdag<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s