Veckan som gått.

Veckan som gått har varit hektisk, kvällsföreläsning på tisdag med Villaägarna samt en advokat från Kaiding, mycket intressant var det för dem som skulle köpa och sälja hus och många frågor kom efter att han berättat klart.

Onsdagen fort till Nikkala för att sedan ta emot dom nya deltagarna som ska lära sig spanska 🙂 så roligt att det blev en grupp och läraren är en underbar tjej från Kuba 🙂

Torsdagen är ju min vanliga kväll så inget konstigt med det 🙂 alltid lika roligt att vara här på kvällen, men fredagen såg annorlunda ut, då hade vi Anhörigdagen som kommunen anordnade i våra lokaler och det var mycket folk och dagen gick fort. Såg då fram emot en ledig helg men icke sa nicke 🙂 lördagen hade vi personaldag i Boden precis hela dagen. Åkte hemifrån 7,30 och var hemma efter 17. Det var en intressant dag med många föreläsningar.
img_2241img_0824img_0822img_0816
Sally var hos oss med djuren eftersom Tobbe var borta från torsdag – söndag så vi tittade tv och små slumrade i soffan båda två 🙂 men vi tvingade oss att se klart en film vi började att titta på och när den var klar vi 23,30 så hoppade vi i säng och jag somnade nog ganska direkt.

Helgen blir lite kort när man jobbar hela lördagen men som tur är så är det inte så ofta.

Nu ska jag åka iväg igen till jobbet, lunchen är slut. Vi ses å hörs bättre.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s