Mitten på oktober redan.

Tänk vad tiden spriiiinger iväg, tyckte nyss man började jobba efter semestern. Snart är det banne mig jul igen 🙂 älskar julen, eller egentligen all mysig ledighet med lätt sedda julfilmer mitt på dagen och allt gott man kan sitta och plocka från kylen, allt är ju färdigt så att säga. Man har buffe flera dagar efter och minisemester från jobbet 🙂 ladda för nytt år och en ny termin.
Julfilmer-1.jpg
Snart är vi där, som sagt …. tiden går så fort.

Nåt som är riktigt kul om vi pratar lite jobb och det blir en hel del jobbprat eftersom jag tillbringar så mycket av min tid där, dag som kväll 🙂 och det är att vi nu är 100 personer som målar Paint By Number, tänk vad häftigt. Man målar efter nr och sen blir det en fin akrylmålning. Denna har jag gjort 🙂 ha ha ha
img_0850
Gillar den skarpt 🙂 har beställt en kompis åt den så det ska vara två stycken likadana men ändå olika 🙂 samma stuk så att säga. Sen är vi några stycken som har beställt porträtt tavlor, det ska bli riktigt roligt att göra dem också.
71948005_1170736429791165_5576130871888445440_n
Min blir så här 🙂 och dom är ganska stora. 50×40 så det blir en rejäl pjäs 🙂 Tänk vilken rolig julklapp till någon som har allt och att man lagt ner den tiden på att göra den, bara det är kärlek ju, man har inte bara köpt nåt för att köpa utan lagt ner tid och själ i klappen.

Om 10 dagar ska vi vara i Piteå 2 dagar, då ska 2020 planeras. Tänkt 2020 🙂 när man var yngre så lät det verkligen som signfiction, typ tillbaka till framtiden ….. 🙂 när millenium skiftet ägde rum så kändes det konstigt bara det och nu är vi 20 år inne i det redan. Herregud, man får ju ångest vad tiden går 🙂 är det bara jag som får det ? Får inte ni ? Våran tid här blir bara kortare och kortare. Huvva 🙂 vad händer sen ? Inte vill jag då bara ligga och ruttna i ett hål, blir ju lite trist i längden.

Nä nu ska jag fortsätta njuta av att jag lever och förtränga hålet i marken 🙂 ha en skön och rolig vecka allesammans så hörs vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s