Slutet av oktober :-)

Snart är det november och alla julsaker ska upp 🙂 det är en mysig tid. Längtar 🙂 tittade på gamla foton och såg att jag slängt upp allt 28 november förra året, tänk att jag höll mig så pass ändå 🙂

Förra veckan hade vi personaldagar i Piteå torsdag och fredag, det var roligt och det är ju alltid roligt att träffa kollegorna under en lite längre period än bara nån timme. Vi bodde på havsbadet och det var väl helt ok.
img_0927img_2297img_2299img_2300img_2302img_2303
Utsikten från rummet hade varit kanon om det hade varit sol och sommar 🙂 inte som nu, ösregn och storm. Men vi hade bra dagar med mycket kreativitet och ideer inför 2020 som närmar sig med stormsteg.

Kommer så väl ihåg när vi gled in på 2000 talet, då trodde man typ att inget skulle fungera eller att nåt annat skulle hända och tänk gott folk, det har redan gått 20 år. Kan nästan inte förstå hur tiden har gått så fort.

Ungarna har ju nu flyttat tillbaka hit och så här kan det se ut när man kommer från Ikea utan att ha med ett släp 🙂 ha ha ha herregud vad jag skrattade när jag körde bakom dem.
img_3255-1
Nu börjar lägenheten bli klar, och den är så fin 🙂 nästan så jag hade kunnat flytta in dit själv. Så mysig och fräsch. Tänk vad enkelt med en lägenhet 🙂 sopa bron och gå in. Men allt har sina för och nackdelar med hus och lägenhet.

Vi har då inge snö än och det är jag så tacksam över, jag riktigt hatar snö. Ett litet tunt tunt lager av det kan man vakna till men det försvinner 🙂 men just idag är det ganska många minus så kallare börjar det bli. HURV.
img_2252
Nä nu ska jag åka och jobba, så jag önskar er en trevlig Tisdag med allt vad det innebär.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s