Regn och rusk i en vecka.

Det enda positiva är att snön är borta 😂 men det får gärna vara kallgrader så det inte blir så grisigt 👍 inget hundägarväder precis. Hurv. Tur det var tvättdag av Freja igår för hon var inte vacker efter promenaden. Men nu är sötisen ren och fin igen.

Nu väger damen hela 3 kilo 👍 så hon lär bli en liten dam som vi visste.

Detta är mindre kul när det blir blidväder 🙈 halt som fanken men nu har det tinat bort så det är skönt, barmark gillas 🙏 snö hinner vi ha.

En månad kvar till jul 😊 har bakat lite och gjort lite gräddkola redan och julsakerna har varit framme en vecka redan 😂 så mysigt med extra lampor och mysbelysning.

Blir aldrig riktigt juligt när man slutat med rött 😊 så detta kan jag kanske leva med lite längre än till juldagen som det annars åker ner 😂 hittade så söta tomtar på Rusta, och så lycklig när det finns så mycket grått att välja på.

Hittade en STOR Sonny som fick bosätta sig i hallen, direkt man kommer in.

Han är så söt 😂

Lite saffransbullar bakade jag förra veckan 👍 alltid gott, även lite gräddkola.

Kola med salt är riktigt gott 🙏 och enkelt att göra.

Bara låta allt koka till 125 grader så är det klart 😊

Som ni vet så är jag ju lite fast i Paint by Numbers 😂 så roligt fast man inte hinner måla så mycket men nu är min Buddha klar 👍 ville byta ut min tavla som hänger över en bänk och denna passade perfekt.

Har ju en tavla sen tidigare i källaren, min fina hjort 😊

Det gäller ju att hitta ett motiv som man gillar och vet var den ska hänga för annars känns det ju inte alls lika roligt att måla. Jag menar, man ids ju inte måla bara för att måla 😂 man vill ju få ut nåt av alla timmar man lägger ner på det.

Förra veckan körde jag två pass Yin yoga och ena var hela 90 minuter 🙏 så skönt. Även denna vecka passade tiderna för mig så jag kan gå på två pass i alla fall. Lovely ❤️

Har fått go mat hela helgen 🙏 lyxmat rent ut sagt. Både lördag och söndag.

Sitter och spånar på nåt gott till efterrätt under julen 🤣 det lutar åt någon sliskig tårta eller den goda kladdkakan jag gjorde sist med fugde kräm på. Efter tung mat passar det så bra med nåt riktigt sött så man vaknar till liv igen. Och denna var så god med hallongrädde. Passade perfekt 🙏 smälte ner denna choklad med grädde till glasyren.

Ifall ni blir sugna att prova 🤣 en riktig kaloribomb men ibland får man faktiskt.

Nä nu ska jag börja med middagen 🙏 kör lite kortare dagar nu så jag blir av med lite komp innan årsskiftet, och just nu är det lite lite lugnare innan allt ska avslutas som startat 2019, så efter första vecka i december är det fullt upp 😂 sen rullar det på tills alla papper är inlämnade. Det blir alltid datorn hemma och jobba fast man har jullov 😂

Ha en skön vecka så hörs och ses vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s