Blidvädret ….

fortsätter och ingen är gladare än jag 🙂 vilken fantastisk vinter vi har 🙂 men jag förstår ju någonstans att det är fel och att priset kommer att betalas i någon form i framtiden men exakt vad vet man ju så klart inte men lite skrämmande är det att fåglar redan kläcks i södra Sverige och vad händer med dom stackrarna om det blir kallt en natt, jo dom går förlorade. Så jag vet att detta klimat inte är bra för någon mer än oss som hatar kyla.

Snart åker jag och Annica till Stockholm på en lite weekend med lite roligheter, vi ska på 2 shower och strosa runt lite, äta gott och bara vara. Det behövs ibland, lite lyx i tillvaron. Vi ska se Mello finalen samt Pernillas nya show 🙂 vi såg ju den första och den var galet rolig och dom säger att även denna är lika bra. Å Mello finalen kom bara som en bonus, Annica råkade se att det var samma helg som vi var där så vi tänkte att – Lite surt att komma på det på söndag att den varit när vi lika gärna kan gå och kika live.

Veckorna på jobbet rulla på, jösses jag tycker att dom bara består av måndag och Torsdag, och tänk, snart är det MARS och livet återvänder när man börjar se vårtecken och jag har redan börjat planera lite inför sommaren. LÄNGTAR 🙂

Nä nu ska jag åka och jobba, men vi ses och vi hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s