Är fortfarande ….

…… sur efter gårdagens hockey match, herregud man har 9 st PP men får inte in den 😦 pucken alltså 🙂 så inte eran fantasi åker iväg 🙂 jag brukar sällan bli tokig när det gäller sport men igår vart t.om jag less. Vi måste få in skyttar, folk som kan göra mål. Det enda som räknas är antalet mål och den med mest mål vinner, enkel matematik.

Idag har jag varit ledig, det är min lediga helg och jag har varit duktig och fått upp julen. Tänkte på dagen att oj vad man har minskat med jul grejjer dom senaste åren. Rätt skönt. Kommer ihåg när ungen var liten, jag hade så mycket jul så man kunde knappt gå inne hos oss men ack så mysigt 🙂 och Jeppe fick öppna en liten julklapp från 1 december fram till julafton :-D. Julen var mycket roligare när man hade små barn hemma, de är ju deras ögon man vill se, deras extas när tomten knackar på dörren och när dom öppnar julklapparna. Visst är julen trevlig ännu oxå, man umgås och äter gott med sin familj, det är mysigt det oxå. Tog som sagt fram lite jul idag 🙂
58657_10152020746766730_142421716_n (1)Eftersom det är mitt år i år så måste de ju finnas jul 🙂 vi turas ju om jag och Annica så i år slipper hon 🙂 men man har ju alltid gjort egen jul ändå fast man äter borta på själva julafton. Att man plockat fram julen idag är så kul för det innebär att tiden fram till Thailand minskar och minskar 🙂 bara 65 dagar kvar är det, Snart är man på planet och planerar vilka filmer man ska se :-D. Ska bli så skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s