Jättekallt igår och idag.

Jobbat i Övertorneå idag och bilen visade -22 🙈 usch och fy. Men jag och Ulla trotsade vädret och promenerade iväg till ett litet fik och fikade, kan säga att de kändes i benmärgen 😂 men alltid lika trevligt att träffa dem.

I fredags var vi på bio 👌 vi såg solsidan och den var helt ok, svårt så klart att få den rolig i 90 minuter. Före det var vi och käkade på Leilani. Bidde pepparstek 😊 och trevlig sällskap hade vi hela kvällen av minna och Pontus.

Helgen som var så var det ju lite av jultema i stan och Hermansons hade en julmarknad och jag stod där hela helgen 👍

Vilken trevlig helg det har varit med mycket aktiviteter i stan 🤗 vill tacka HM Hermansons Handelshus för en trevlig marknadshelg 🙂 mycket folk träffade man och det är alltid trevlig, å jag släpade med mig en karl därifrån oxå 😂

I morgon ska vi fara och äta julmat med jobbet, det kommer folk från Pajala, Övertorneå samt Överkalix. Det ska bli trevlig.

Tok Olle heter ju min katt som många vet, men vad många inte vet är att det även finns en ölsort som heter så 😂 var givetvis tvungen att beställa några flaskor. Jag älskar ju öl till mat och helst julmat så det blir lite kul att servera Tok Olle öl samt julmust 😂

Nu ska jag ta och börja laga lite mat 👍 men vi ses när vises.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s