Nyårsafton 😊

Ledigheten har gått i rasande snabbt tempo 😊

Allt har gått bra med kissen, han är riktigt mysig och go. En vecka har han nu varit här och han börjar nog känna sig lite som hemma, vi lär känna varandra bättre och bättre. Samma med Tok Olle, dom lär känna varandra.

Mycket bus och det är ju precis som jag vill ha de, att dom blir kompisar så Olle inte behöver vara ensam så mycket när vi båda jobbar heltid.

Har ni fått vara friska ? Har själv inte sovit på 3 nätter, halsen har värkt som eld. Nu är det gudskelov på bättringsvägen 👍 varit ute å promenerat så jag fick lite frisk luft, varit inne i fyra hela dagar. Skönt att slippa dras med detta hur länge som helst som många fått göra.

För ovanlighetens skull så snöar de 😂 hörde ni ironin ….. jävlar vad snö vi har. Usch å fy.

Vill passa på att önska er ett gott nytt år, här blir det lugnt tillsammans med djuren som alltid.

4 reaktioner på ”Nyårsafton 😊

  1. Vad fin han är nya kissen. Måste komma förbi och titta någon dag. Jag har fått vara fris hela julen men då är jag sällan sjuk. Rasmus har varit riktigt dålig, han har legat nästan hela julen. Nu först börjar han kännas lite bättre men segt har det varit. Hög feber och hosta.

    Vi har ju börjat på nya schemat nu….. ingen höjdare men vad fan vad gör man, det är ju ett måste….. jobba bör man annars dör man eller kanske inte. Men ett annat jobb vore heller inte fy skam… men tänker så här, nå jag kan ta tjänstledigt där jag behöver, jag har ju firman. Inte för att den nu gör mig till miljonär men jag får ju inte lite iallafall den vägen.

    Hoppas du känner dig frisk nu och att du hann njuta lite av ledigheten 🙂

  2. Han e såååååå mysig och kelig ❤️ Å Tok Olle har blivit då lugn, så med facit i handen så hade jag behövt köpa en mycket tidigare 😂 men jag vågade inte. Finn är gosigheten själv, bara spinner konstant men busig så klart oxå.

    Jodå, för mig stannar alla basilusker i mina feta halsmandlar så det blir sällan mer än så 👍 jag känner mig pigg och alert 😊 lite lite hosta kvar men inget allvarligt. Fick ju mysa med bebisen en vecka så lite ångest hade jag att lämna dem när jobbet började men nu är dom ju två 👍

    Absolut kom förbi å kläm och känn 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s