Ny vecka igen.

Helgen gick fort som den brukar men flitig som jag är så hinner jag med ganska mycket 😊 föll för grupptrycket och köpte ute blommor 🌺 älskar ju blommor och tänkte att när fan har jag satt ut blommor i maj 😱 tänk om vi alltid hade haft värmen så här tidigt, vad underbart det hade varit. Hade man vetat att den skulle hålla i sig hade man kunnat köpa dem tidigare.

Älskar mina altaner, det är som två extra vardagsrum 👍 sitter mer där än inne denna varma period, det bästa som finns är att vara ute på gården.

Efter allt slit under dagen satt det fint med ett glad bubbel, jösses så god den var 👌 om man kan säga att alkohol är gott så var denna det. Observera jag är ingen vindrickare alls men denna slank ner dom saft 😂 men då var det väldigt lite procent i den oxå 👍

Så vill ni ha ett lättdrucket bubbel köp denna, du blir inte full av den 😂 om du inte hinkar i dog flera flaskor så klart.

Jag och mina ljudböcker 😊 lyssnar just nu på denna och den är väldigt intressant, kul att höra om alla kändisar 😂 många man tror är super trevliga är tydligen inte det men om det beror på Persbrandt låter jag vara osagt 😂

Nu göra mig i ordning för Stockholms 😊 ska vara där till torsdag kväll. SV utb.

Vi hörs 🌺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s