Sol och värme.

Ibland så råkar man planera helt perfekt 👍 mina 2 veckor av semestern som gått har verkligen gått i finvädrets tecken 👍 förhoppningsvis blir mina två veckor som återstår lika fina 👍 älskar värme men lite jobbigt när det är 29 grader inne på kvällen 😂 men hellre det än snö ute och allt går att lösa.

Tobbe har dragit två fläktar till altandörren så vi får in kyla 😂 el det lilla som går att få utifrån 😂 29 grader inne. Nu bara 26 😂 det tar sig.

Förra helgens aktiviteter klarade sig galant utan oväder 👍 en liten parantes bara, mycket bilar och mycket folk i farten. Så roligt.

Vinterpälsen har åkt av oxå, Mia var och hämtade mig till deras stuga i salmis och det var tammefan varmt vatten 👍 men nog förstår jag att man åker utomlands och badar 👏 inga bromsar, sandstrand och blått och fint.

Äntligen tog vi tag i saken och åkte till @seskarowardshus så jag äntligen fick smaka lax pizzan som jag hört talats om 🍕 och den fick 5 av 5 solar ☀️☀️☀️☀️☀️ Mia & Pia var oxå nyfikna på den så vi drog dit hela gänget för att smaka, tack för sällskapet 🙏❤️

Fotbolls VM är slut och ungen avslutade det snygg 👍

Inte illa pinkat 😊

Nu ska jag dricka lite morgon kaffe och njuta av en ny semesterdag.

Ha det gött i värmen 🎉❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s