Torsdag.

 

Jag startar mina inlägg med samma sak märker jag MEN veckorna bara rusar iväg och det är ett faktum 🙂 det var nyss jul och jullov och det har redan gått en månad sen julafton. Jösses säger jag bara. Nu får det gärna bli sommar, vi har SÅ kallt och det känns som att vi haft det länge, över en vecka nu. Brrrrrrr.

Å vet går det 🙂 denna var full till bredden för några dagar sen men vad gör man när det känns huvet, vi har ju bergvärme men det blir lite annat när man eldar, blir en annan slags värme tycker jag. Go och varm.
IMG_1093
Hoppas på lite varmare snart så man kan gå med hunden utan att förfrysa ansiktet.

Idag startar vi två nya kurser, vi blir över 20 personer i stora rummet 🙂 ska bli så kul. Jag var ju tvungen att skjuta på det en vecka eftersom paketet inte hittade fram i tid, så irriterande för då blir andra kurser lidande, då måste jag skjuta på dem som skulle ha börjat idag …. jag räcker lixom inte till, kan inte starta 4 kursen samma kväll.
IMG_1098Men två idag och sen blir det två nya nästa torsdag, då är det smockfullt i huset 🙂 NICE. Många nya och det jätteskoj. Får träffa så mycket folk och folk som gillar det jag gillar, nämligen att pyssla med det ena än det andra 🙂 kan inte bli så mycket bättre.

Igår och på måndag var det dags för yogan igen, äntligen. Lisa har haft semester och det unnar jag henne men så skönt att hon är tillbaka så man för sträcka ut kroppen några gånger i veckan.

Var så sugen på att prova Strong by Zumba men typiskt så var den bara på Torsdagar och det går ju bort, det är ju då jag och halva Happis sitter och pysslar på SV 🙂 men en vacker dag kanske vi får ihop det. Jag får ta en friskvårdstimme sen när alla blivit lite varma i kläderna och kanske inte behöver så mycket hjälp mer.

Nä nu ska jag åka och jobba, förbereda inför kvällen som kommer 🙂
Frys inte ihjäl där ute, så ses vi.

 

En reaktion på ”Torsdag.

  1. Jaaa du får ta en friskvådstimme nångång och komma och testa. Det är suuuuper kul 🙂
    Väntar med spänning att få komma till dig idag. Får se hur det blir 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s