Nedräkningen …..

eller heter det uppräkningen 😂 semesterns sista vecka tuffar på, snart är man som sagt tillbaka till verkligheten och det ska bli kul 😊 mycket att stå i och fixa innan alla kurser startar. Måste beställa en hel del grejer så jag är redo med allt när kursdeltagarna kommer.

Har beställt så fina tavlor i både diamantbroderi samt Paint by Numbers 👍 och sen har deltagarna själv beställt oxå så det ska bli spännande att se vad dom har valt för motiv.

Dessa är några som jag vet är beställda 👍 och det ska bli så roligt att träffa alla igen 🙏

Frejas öron lever lite ett eget liv 😂 dom ska ju stå upp men hennes lägger sig efter ett tag, är det inte ena så är det båda. Ni ser ju skillnaden på utseendet när dom står upp. Så mycket finare än hängöron 😳 så jag måste hjälpa henne och brosket på traven.

Då med hjälp av tejpning, då brukar dom hållas uppe ganska länge.

Hon är så van så hon märker knappt när dom är tejpade, hon brukar få gå två dagar och sen tar jag bort det och då hålls dom några dagar men till sist ska dom hållas för jämnan 😂 hon ska inte behöva gå med tejp resten av livet hoppas jag 😂

Annica som oxå skaffat sig en kines han har mycket mindre öron eller så har han bara större skalle så att dom ser mindre ut men hon behöver inte tejpa hans alls. Skönt för henne.

Läste på kines sidan jag är med i att en tjej fick hålla på att tejpa till och från i ett år 😳 så vi får se hur länge Frejas öron envisas med att falla. Oftast bara det högra. Och det verkar som att gammel faffa har tagit efter sin coola kompis 😂😂

Kanske måste börja tejpa Melwin oxå på gamla dagar 😂

Idag ska vi på husvisning nr 2. Vi går för sonens räkning, vi har titta på ett hus och nu ska vi kika på ett till, det står mellan dom två. Ska bli spännande å se inuti och höra vad som är gjort och inte gjort. Återkommer om det senare.

Jag har fått så fina makrame alster av Eija som blivit så duktig att knyta dessa rep 👍 ni ser, studiecirklar är kung 🙏 katt gungan har jag inte ännu fått men ugglan Helge hänger så fint i min hall där uppe.

Nä nu ska jag gå ner i källaren och hämta upp mina kläder och vika in dem i rummet. Vi hörs och vi syns. Ha en skön Tisdag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s