Torsdag och en ledig sådan.

Dagen började med att larmet ringde 7,30 men jag var så trött så snoooozzzeeen fick gå varmt några gånger, sen insåg jag att jag måste stiga upp om jag inte skulle komma försent till verkstaden i Luleå och där hade jag tid kl.10. Nå efter några kaffe koppar piggnade jag till och for iväg och var där redan 9.40 trots en jädra massa väg arbeten efter vägen. Bilen lämnades och jag fick låna en Diesel Peugeout så att jag skulle kunna roa mig medans dom kollade vad som glappar i bilen. Jag får ABS Service meddelande i panelen ungefär var 3,e gång jag startar bilen och det stör, eftersom jag har garanti på bilen så fixar dom ju det och efter nån timme så hade dom kommit fram till att det var någon spole under ratten som var trasig/glapp så det var den som ville skicka meddelanden om saker som inte alls var trasiga, typiskt så hade dom inte den delen hemma så jag får åka tillbaka om 2 veckor för då passade det mig och mitt schema. Det är ju inget akut fel, bilen sprängs ju inte men alla små fel ska ju lagas … så det så. Kunde även konstatera att någon Peugeout ägare lär jag aldrig bli, hellre cyklar jag 🙂 huvva vilken oskön bil att köra. Tacka vet jag min Volvo och mina tidigare Volvos.

tgJgA5cLhkj7dz8S5KT6U0r9VcuKzmibYVWgc3D1wWc,VVVccYIc6wr870pmj0_BnjiSvZxsG4Gwl_EHtEj_82UNog för att denna blåa Bettan tar lite mera bensin än min förra lilla GoCart V50 så försöker jag resonera att jag kör säkrare och dör kanske inte direkt om jag krockar som man gör med mindre bilar, tyvärr finns det allt för många exempel på det 😦 så nog betalar jag lite mera per mil och känner mig säkrare. Man har bara ett liv. Och som den senaste tragiska dödsolyckan här för någon vecka sedan så behöver det inte vara en själv som blivit ofokuserad pga något utan det kan när som helst komma en annan bilist över på fel sida och då klarar nog denna lite mera än lilla V50 som jag hade. Kör ju på E4,an varje dag till jobbet så nog är man på vägen allt. 

Även Jeppson har ju skaffat sig en bra bil, känns tryggt när han ska börja pendla till Kalix nu i höst.

h9IRorQ4p5DikA5t050qW7u4jO73qPqpquFGXmtIxuU,o9EPzR3OtpUtqs6Y2OWq4WH0PHlP7Mv--1zH_xAOH3Y

Inte nog med att det är en trygg bil, den är ju snygg oxå 🙂 svart är alltid svart fast jag är en tant Blå 🙂

Igår när jag kom hem från jobbet så låg det en liten överraskning åt mig i brevlådan 🙂 söta Camilla från Djurmagazinet i Norrköping hade gjort ett halsband åt mig. Kul att fler DM.are tycker pyssel är kul och jag känner mig inte ensam 😀

tJHoayZ_4iLOQ6NqI2ptr02IC3SKJrMvKrPkncnZR2YMycket roligare att bära ett smycke som någon har gjort åt en, dom har engagerat sig att göra någonting fint just för dig, då bär man dem med glädje. Jag blev så glad när jag såg vad det var i kuvertet. Tack Camilla.

Hydd projektet fortsätter och HALLELUJA, alla stora stenar är borta. De där spräng medlet fungerade. Glöm inte att gå in på gubbens blogg och följ arbetet. http://tobbeebbot.blogg.se/ dom sliter som djur måste jag säga, ca 10-14 timmar per dag så dom är slitna i kroppen och båda har ju dåliga ryggar så dom knaprar piller som plockgodis. Bara gruset kommer på plats så är det värsta gjort. Sen är det lättare arbeten kvar. Hoppas dom orkar göra de klart idag så ser dom oxå ljuset i tunneln.

Som många vet så älskar jag ju nöt creme och det är extremt viktigt hur du äter denna Nöt Creme. Man måste klippa ett hörn och sen suga ut det:-) för att sen klippa upp den helt och slicka rent 🙂 men idag gjorde jag ett fynd. Säkert inte alls samma känsla som med påsen men fasiken så mycket mera.

1185155_10151766277816730_1645373458_n

Slurp slurp och åter slurp 🙂 me like a lot 😀s9m-48KZ2peXVOAIIonX8fcplEKHO54Vt1aw05htQNQNu nalkas Tacos, men vi hörs senare eller i morgon. Ha en trevlig Torsdag kväll.

bigsmilie24_44073352

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s